...a zas nazačátekGrafické a internetové studio PeopleArt Zpracování logotypufotografie pro reklamu i grafikuZpracování logotypu umění Zpracování logotypueshopy na pronájem Zpracování logotypu
Zpracování logotypu
Zpracování logotypu tvorba logotypu Zpracování logotypu corporate identity venkovní reklama Zpracování logotypu grafika pro tiskoviny Zpracování logotypu
Zpracování logotypu Zpracování logotypu grafika tiskovin Zpracování logotypu Zpracování logotypu Zpracování logotypu fotografie pro reklamu Zpracování logotypu Zpracování logotypu
Zpracování logotypuZpracování logotypu Zpracování logotypu Zpracování logotypu
Zpracování logotypu Zpracování logotypu Zpracování logotypu

Chcete mít parádní značku nebo rači v pytly mačku?

tvorba loga - redesign loga - grafický manuál logotypu - tvorba logotypu - tvorba firemního loga - tvorba loga projektu
Copyright © PeopleArt 2010, v případě nouze - 774 044 939 - méně akutní případy
na eMail: info@peopleart.eu - ale jinak nás najdete v hrnku na café :-)
Zpracování logotypu

TVORBA LOGA - TVORBA LOGOTYPU - TVORBA FIREMNÍHO LOGA - TVORBA LOGA PROJEKTU

CHCETE PO NAŠEM GRAFICKÉM STUDIU GRAFICKÉ NÁVRHY LOGA?

Kvalitní logo, ideálně včetně grafického manuálu logotypu, je dobrý základ pro vaše další firemní materiály. Proto je dobré vybrat si třeba naše kreativní grafické studio a do tvorby loga u nás trochu investovat. Díky modernímu logotypu, vystihujícímu zaměření vaší firmy, budou pak i vaše firemní a reklamní tiskoviny nebo webdesign vašich internetových stránek vypadat skvěle.
Mrkněte na ukázky našich realizací logotypů a uvidíte sami.
Zajímá vás tvorba logotypu a grafické návrhy loga a chcete vidět víc? Koukněte na naše další ukázky - tvorba logotypů

TVORBA LOGA - GRAFICKÉ NÁVRHY A VYTVOŘENÍ LOGOTYPU - TVORBA FIREMNÍHO LOGA - TVORBA LOGOTYPU

tvorba loga :: tvorba firemního loha :: grafické návrhy loga :: tvorba logotypu

CHCETE VĚDĚT, KDY JE ČAS NA REDESIGN LOGA NEBO VYTVOŘENÍ NOVÉHO FIREMNÍHO LOGA?

Když si vedení firmy uvědomí, že jejich logo vytvořené před 20-ti lety už neprezentuje dobře jejich společnosti a konkurence vyniká kvalitní a moderní a dobře zapamatovatelnou firemní značkou. Pak začíná firma hledat schopné grafické studio pro zpracování redesignu logotypu.

REDESIGN LOGA - TVORBA FIREMNÍHO LOGA - TVORBA LOGOTYPU - GRAFICKÉ NÁVRHY LOGA

tvorba loga :: tvorba firemního loha :: grafické návrhy loga :: tvorba logotypu

CHCETE VĚDĚT, K ČEMU JE GRAFICKÝ MANUÁL LOGOTYPU?

Grafický manuál logotypu definuje pravidla pro správné a jednotné použití vašeho firemního loga. Určuje např. barevnost loga /definici barev/, znázorněnou jednobarevnou a inverzní podobu značky, minimální velikost loga v tisku, ochrannou zónu logotypu, do které nesmějí zasahovat při užití v tiskovinách jiná loga nebo grafické prvky, nebo příklady zakázaných variant loga. Součástí tvorby loga je samozřejmě i CD s výstupy pro tiskové použití nebo řezanou grafiku.
Pokud si kromě tvorby loga u nás necháte zpracovat i logomanuál, nemusíte se v budoucnu bát, že vám bude jiná grafická či reklamní firma vaše logo přebarvovat nebo nějak deformovat.

GRAFICKÝ MANUÁL LOGOTYPU A TVORBA LOGA NEBO REDESIGN LOGA - TVORBA FIREMNÍ ZNAČKY
tvorba loga a logotypu nebo redesign a tvorba loga, tvorba loga firmy i tvorba loga projektu

tvorba loga :: tvorba firemního loha :: grafické návrhy loga :: tvorba logotypu

CHCETE VĚDĚT, KDE VŠUDE LZE VAŠE NOVĚ VYTVOŘENÉ LOGO POUŽÍT?

Při tvorbě jednotného vizuálního stylu tedy začínáme tvorbou loga /tvorba logotypu - firemní značky/ od zpracování návrhů loga až po výstupy pro další užití logotypu. Po vytvoření grafického manuálu logotypu obvykle připravujeme grafiku firemních /merkantilních/ tiskovin, jako jsou vizitky, hlavičkové a dopisní papíry, obálky, formuláře a jiné interní firemní tiskoviny včetně zpracování šablon např. v MS WORD, pro užití v kancelářích nebo skladech. Můžeme připravit i firemní Power Point prezentace, bulletiny, firemní etický kodex nebo výroční zprávy. Logo se samozřejmě uplatní i při tvorbě grafiky reklamních tiskovin - např. produktové katalogy, firemní letáky, plakáty, brožury, pohlednice i kalendáře, obaly firemních prezentačních CD, na grafických návrzích reklamních dárkových předmětů nebo obalovém designu. Samozřejmostí je využití logotypu při tvorbě venkovní reklamy - umístění loga na billboardy, navigační systémy a tabule, informační systémy, reklamní a informační tabule, malovanou reklamu nebo polepy služebních vozidel.

TVORBA LOGOTYPU A GRAFICKÉ PODOBY FIREMNÍ ZNAČKY - TVORBA FIREMNÍHO LOGA A TVORBA LOGA PROJEKTU

grafické studio :: ateliér grafického designu :: reklamní studio
Tvorba loga a logotypu nebo redesign a tvorba loga, tvorba loga firmy i tvorba loga projektu a grafické návhrhy loga.

UŽITEČNÉ TISKOVINY A CENÍKY

GRAFICKÉ PRÁCE - orientační ceník grafických prací /tvorba loga, grafika pro katalogy, tvorba firemních tiskovin, polepy aut, tvorba sloganů.../

grafické studio :: ateliér grafického designu :: reklamní studiografické studio :: ateliér grafického designu :: reklamní studio

PRAKTICKÁ MAPA GRAFICKÉ ČÁSTI PÍPLWEBU:

JEDNOTNÝ FIREMNÍ VIZUÁLNÍ STYL - tvorba jednotného firemního vizuálního stylu /corporate identity/
GRAFIKA PRO FIREMNÍ A PREZENTAČNÍ TISKOVINY - tvorba firemních tiskovin /power point prezentace, dopisní papíry, výroční zprávy, firemní bloky, čipové karty... merkantilní tiskoviny/
GRAFIKA PRO VENKOVNÍ REKLAMU - tvorba venkovní reklamy /grafika pro billboardy, reklamní tabule, roll-upy, polepy aut, polepy výloh, navigační systémy, infotabule .../
TVORBA LOGOTYPU - tvorba loga /redesign logotypu, tvorba firemního loga, grafické návrhy loga, grafický manuál značky, tvorba logotypu, grafické zpracování loga/
GRAFIKA REKLAMNÍCH TISKOVIN - tvorba grafiky pro reklamní tiskoviny /plakáty, letáky, kalendáře, katalogy, brožury, prospekty, pohlednice, leporela, obaly hudebních CD.../
FOTOGRAFICKÉ PRÁCE - fotoateliér a fotografické práce /produktové fotografie pro katalogy, reklamní fotografie, portrétní fotografie.../

grafické studio :: ateliér grafického designu :: reklamní studio

GRAFICKÉ STUDIO : GRAFICI JIŹNÍ ČECHY : TVORBA LOGA : GRAFIKA LOGA : GRAFICKÉ NÁVRHY LOGA : GRAFICKÉ PRÁCE : REKLAMNÍ PRÁCE : TVORBA GRAFICKÉHO MANUÁLU LOGA : REDESIGN LOGA : TVORBA LOGOMANUÁLU : TVORBA LOGA PROJEKTU : TVORBA LOGOTYPU