grafika firemních tiskovin
Grafika firemních tiskovin grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin corporate identity venkovní reklama grafika firemních tiskovin grafika pro tiskoviny Grafika firemních tiskovin
tvorba logotypu Grafika firemních tiskovin grafika tiskovin Grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin fotografie pro reklamu v v
Grafika firemních tiskovinGrafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin Grafika firemních tiskovin
Můžou se vám hodit hezké tiskoviny.
Vyrobíme pro firmu vaší
jedny, druhé, další a další...

Grafika firemních tiskovin
Copyright © PeopleArt 2010, v případě nouze - 774 044 939 - méně akutní případy
na eMail: info@peopleart.eu - ale jinak nás najdete v hrnku na café :-)
Pípněte do grafického studia PEOPLEART

CHCETE OD NAŠEHO GRAFICKÉHO STUDIA ZPRACOVAT GRAFIKU PRO FIREMNÍ /MERKANTILNÍ/ TISKOVINY?

Když už vám zpracujeme pěkné moderní logo, určitě se nám povede vytvořit pro vaší firmu i vkusné dopisní obálky, hlavičkové dopisní papíry, formuláře, razítka, vizitky, interní firemní tiskoviny včetně šablon, projektové firemní prezentace, bulletiny, firemní CD prezentace, prezentační firemní desky, do kterých si ty tiskoviny budete dávat, Power Point prezentace, kterými se budete prezentovat u vašich klientů, cedulky pro označení vašich zaměstnanců, aby jste si je i vy zapamatovali nebo luxusní grafiku vaší výroční zprávy, aby jste i konkurenci ukázali, že nejste malá firma.

CHCETE GRAFIKU VIZITEK?

Chcete-li vizitky, vygrafičíme vám návrhy vizitek, vysázíme vám na ně vaše kontakty, připravíme a pošleme do tisku. Vizitky ale většinou zpracováváme jen při tvorbě celkového vizuálního stylu firmy.
Nestačili vám tyto ukázky realizací? Koukněte na další - grafika vizitek.

CHCETE GRAFIKU HLAVIČKOVÝCH PAPÍRŮ A DOPISNÍCH OBÁLEK?

Připravíme vám líbivou ale přehlednou grafiku pro firemní obálky, dopisní a hlavičkové papíry, ať si konkurence drbe hlavičku.
Vidíte tu málo ukázek dopisních papírů? Více jich najdete tady - grafika dopisních papírů
Chcete pořádně prozkoumat i firemní obálky? Mrkněte tu - grafika dopisních obálek.

CHCETE JEDNOTNÝ STYL VAŠICH INTERNÍCH FIREMNÍCH TISKOVIN, FORMULÁŘŮ NEBO FAKTUR?

Naše grafické studio, se sídlem v Písku, vám může zpracovat i grafiku úředních nebo interních firemních tiskovin, formulářů a faktur, aby se do nich vašim asistentkám hezky psalo. Přehlednou grafiku vycházející z jednotného vizuálního firemního stylu vám připravíme pro ofsetový tisk nebo vám připravíme šablony v MS WORD.
Chcete si realizované firemní tiskoviny pořádně prohlédnout? Klikněte sem - grafika firemních tiskovin.

CHCETE SI U NAŠEHO GRAFICKÉHO STUDIA OBJEDNAT GRAFICKÉ ZPRACOVÁNÍ PREZENTAČNÍCH FIREMNÍCH DESEK?

Naši všehoschopní grafici vám rádi zpracují grafický návrh a podle vybrané výsekové formy vám grafiku prezentačních desek připraví a pošlou do tisku. Do firemních desek si pak budete moct strkat všechno, co jsme vám vygrafičili.
Chcete vidět hodně firemních prezentačních desek? Najdete je tady - grafika firemních desek

CHCETE OSTATNÍ OSLNIT LUXUSNÍM VÝROČNÍ ZPRÁVOU?

Pokud vám už nepřijde dostatečně reprezentativní předkládat výroční právy vaší společnosti stvořené v MS WORD vaší kreativní sekretářkou, svěřte její grafické zpracování našemu ještě kreativnějšímu grafickému studiu PEOPLEART. Kromě možná i netradiční grafiky vám nabídneme atypické papíry, na které lze výroční zprávu tisknout i netradiční technologie výroby - tisku vaší výroční zprávy.
Chcete vidět, jak výroční zprávou slnili ostatní? Vše uvidíte tady - grafické zpracování výroční zprávy

CHCETE OD NÁS PĚKNÝ BULLETIN /a DTP PRÁCE/?

Graficky vám zpracujeme a vysázíme /DTP práce/ i vaše firemní časpopisy - bulletiny.
Chcete vidět zpracovanou grafiku bulletinůBulletiny máme tady - grafika bulletinů.

CHCETE NĚKOHO OBDAROVAT DÁRKOVÝMI A PREZENTAČNÍMI REKLAMNÍMI PŘEDMĚTY?

Naše grafické studio vám připraví grafické návrhy pro sítotisk, tampontisk, výšivky, pískování, leptání, deptání vašich reklamních předmětů nebo firemních bloků a schválenou grafiku připraví a pošle do výroby.
Chcete tedy nějaké ty předměty vidět? Skoro všechny jsou zde - dárkové předměty

UKÁZKY TVORBY GRAFIKY

Prohlédněte si naše realizace firemních tiskovin. Nejdete zde grafické návrhy firemních a prezentačních tiskovin pro tvorbu šablon v MS WORD se zachování navrženého grafického stylu, reference z oblasti magnetických a čipových karet, ukázky grafiky hlavičkových a dopisních papírů, dopisních obálek, realizace emailocýh šablon pro emailové dopisy, grafiku záručních listů a certifikátů, ukázky grafického provedení a sazby výroční zprávy, realizace firemních desek, ukázky prezentačních desek, realizace formulářů, ukázky grafiky příruček a úředních tiskovin, grafiku vizitek, ukázky realizací bulletinů - firemních časopisů, reference z tvorby power point prezentací, ukázku etického kodexu, grafické návrhy polepů prezentačních firemních CD a obalů prezentačních CD.

ŠIKOVNÁ MAPA GRAFICKÉ ČÁSTI WEBU GRAFICKÉHO STUDIA PEOPLEART

GRAFICKÉ PRÁCE - o tvorbě grafického studia

GRAFICKÉ STUDIO JAKO STUDIO REKLAMNÍ GRAFIKY - informace o grafickém studiu
JEDNOTNÝ FIREMNÍ VIZUÁLNÍ STYL - grafické práce v oblasti vizuálního stylu